Czerwone spaghetti

Reklama

Opis przygotowania

Cebulę siekamy w kostkę, pieczarki czyścimy, kroimy na pół i siekamy w cienkie plasterki. Pieczarki i cebulę smażymy na małej ilości oleju. Gdy pieczarki z cebulą są dobrze ze smażone dodajemy mielonego mięsa i smażymy dalej z jednym ząbkiem czosnku. Następnie zawartość patelki przekładamy do rondelka dodając 1l soku pomidorowego, fix do spaghetti bolognese, mieszamy doprawiając jednym ząbkiem czosnku, łyżeczką ostrej papryki i Vegetą do smaku. Czekamy aż sos się zagotuje. W między czasie gotujemy makaron spaghetti w osolonej wodzie (najlepiej al dente). Makaron wykładamy na talerze i polewamy sosem.

Składniki


  • Fatal error: Call to undefined function get_field() in /home/gutmax/ftp/PRZEPWORDPRESS/wp-content/themes/przepysznie/single.php on line 33