Margarynę posiekać z cukrem pudrem, dodać mąkę i żółtka jajek, szybko zagnieść kruche ciasto, schłodzić w lodówce. Foremki do babeczek wysmarować stopioną margaryną, schłodzone ciasto cienko rozwałkować, wyciąć krążki ciasta i wylepić nimi wysmarowane foremki. Piec około 10 min w temp do 190st
Jabłka i kiwi obrać, pokroić w małe plasterki, pomarańcze obrań i usunąć z niej białe błonki oraz podzielić na mniejsze kawałki, wszystkie owoce razem z czerwoną porzeczką wymieszać w misce.
Galaretki rozpuścić w 1 szklance wody i ostudzić. Zimną galaretkę wymieszać z serkiem homogenizowanym oraz delikatnie połączyć z ubitą śmietaną.
Upieczone i ostudzone babeczki napełnić sałatką owocową którą posypać posiekaną miętą, całe babeczki przykryć gęstniejącą pianka cytrynową.