Białka ubić, dodać cukier i żółtka. Dodać mąki zmieszane z proszkiem. Piec 30 min w temp. 170st.
Margarynę, cukier, kakao i wodę zagotować, stale mieszając. Ostudzić. Dodać mąkę, żółtka oraz proszek. Wymieszać. Dodać ubite białka.
Białka ubić, dodać cukier i wiórki. Na blaszkę wykładać kupkami, na przemian ciasto kokosowe i ciemne. Piec ok. 35 min w temp. 175st.
Mleko zagotować z cukrami. Żółtka ubić z mąką i odrobiną mleka i, mieszając, wlać na gotujące się mleko, zagotować. Ostudzić. Masę utrzeć z margaryną i podzielić na 2 części. Do jednej dodać sok z cytryny, a do drugiej rozpuszczone z 2 łyżkami mleka, przestudzone batony.
SKŁADANIE CIASTA:
1) Połowa ciemnego ciasta z kokosem
2) Masa czekoladowa
3) Biszkopt
4) Masa cytrynowa
5) Druga część ciemnego ciasta z kokosem.