Biszkopt ciemny: ubić białka, utrwalić cukrem, dodać żółtka ubija, dodać mąkę, kakao, proszek, lekko wymieszać wlać do foremki i piec.
Biszkopt jasny: ubić białka, utrwalić cukrem, dodać żółtka ubijać, dodać mąkę, proszek, lekko wymieszać wlać do foremki i piec. Po upieczeniu zimny przekroić na pół.
Pianka: 4 białka ubić na sztywno dodając pół szklanki cukru, ubijać, dać nad parę i ubijać aż białka staną się szkliste, dodać do białek wcześniej rozpuszczoną zieloną galaretkę w pół szklanki wody, ubijać. przygotowaną masę wylać na jasny biszkopt, przełożyć ciemnym biszkoptem, następnie ubić 4 białka i zrobić z nimi tak jak z poprzednimi tylko że dodać czerwoną galaretkę, ubijać, wlać na ciasto ciemne i przełożyć jasnym biszkoptem, zostawić odrobinę pianki do posmarowania wierzchu. Rozpuścić czekoladę z trzema łyżkami mleka i ozdobić ciasto.