PRZYGOTOWANIE:
Schab podzielić na 4 równe kotlety,bardzo cienko rozbić sporządzić marynatę z podanych składników. na dno miski włożyć pierwszego kotleta,przesmarować marynatą na to kolejne kotlety też posmarowane marynatą.przykryć miskę talerzem lub przykrywką i włożyć do lodówki na 1,5 godziny aby naszło.Pozostałą marynatę zostawić do sporządzenia sosu.W między czasie kroimy bardzo drobno 20 dkg pieczarek,paprykę cebulę szynkę,natkę pietruszki. ser zetrzeć na tarce lub też pokroić w drobną kostkę, wszystko to przesmażyć w garnuszku,oprócz sera dodać 50ml sosu sojowo-grzybowego Tao Tao jak masa zgęstnieje,odstawić do wystygnięcia. kotlety wyjąć z lodówki ,rozłożyć na desce, na każdy kotlet kłaść farsz posypując żółtym serem i zawijać na kształt wrzeciona,obtoczyć w mące i smażyć na oleju jak już są obsmażone wyjąć na chwilę, przesmażyć resztę pieczarek,wlać resztę marynaty trochę wody ,ułożyć pierogi podlać winem i dusić na wolnym ogniu aż do miękkości dodać parę kropel sosu sojowo-grzybowego. gdy kotlety są miękkie a sos dostatecznie gęsty.odstawić z ognia. Ugotować ryż na sypko dodać przyprawę curry i trochę soli Pierożki ułożyć na grzance,zrobić babeczkę z ryżu pieróg polać delikatnie sosem.SMACZNEGO!