Rześka babeczka z pastą miętowo-cytrynową

Reklama

Opis przygotowania

Twaróg połączyć z jogurtem, dodać kurkumę, cukier, sól do smaku i wyrobić jednolitą masę. Dodać drobno pokrojoną miętę, pokrojoną w drobną kosteczkę skórkę cytrynową i dokładnie wymieszać. Tartletki Dan Cake napełnić pastą, udekorować listkami mięty i cząstkami pomidorków koktajlowych.

Składniki

  • - kruche babeczki do nadzień słonych i pikantnych Dan Cake- twaróg półtłusty 300 g
  • - jogurt naturalny 2 - 3 łyżki
  • - świeża mięta 1 mały pęczek
  • - skórka z jednej cytryny
  • - szczypta kurkumy
  • - sól do smaku
  • - szczypta cukru
  • - pomidorki koktajlowe do dekoracji

Podobne przepisy do Rześka babeczka z pastą miętowo-cytrynową