Zapiekane bułeczki

Reklama

Opis przygotowania

Margarynę roztopić, dodać pokrojoną cebule , smażyć na złoto, dodać pokrojoną kiełbasę , dusić , dodać umyte i pokrojone pieczarki, podlać odrobiną wody, dodać przyprawy i dusić, do odparowania wody , bułki przekroić na pół ułożyć na formie rozłożyć na nich farsz, dać po plasterku pomidora, posypać startym żółtym serem i pokrojoną drobno papryką i posypać przyprawą do zapiekanek , włożyć do piekarnika i zapiekać przez 15 min. podawać z keczupem.

Składniki

  • 0,5 kg pieczarek2 duże cebule
  • 0,5 kostki margaryny
  • 30 dag kiełbasy
  • wegeta , pieprz
  • 20 dag sera żółtego
  • 5 bułek
  • pomidor
  • papryka czerwona
  • przyprawa do zapiekanek
  • keczup

Podobne przepisy do Zapiekane bułeczki