Mleczko kokosowe delikatnie podgrzać rozmieszać w nim drożdże i 2 łyżki cukru ,mąkę przesiać wymieszać z resztą cukru,dodać 2 jajka,olej i stopione masło,wlać całe mleczko kokosowe z drożdżami ,zagnieść ciasto i odstawić do podrośnięcia .
Jagody odcedzić z nadmiaru soku .
Bułeczki można lepić metodą tradycyjną jak zwykłe jagodzianki,ale mi bardzo pasuje ten sposób zwijania :ciasto cienko rozwałkować i pociąć w prostokąty dość duże ,jeden dłuższy bok ponacinać do połowy wysokości na całym boku ułożyć na całej długości cienką warstwę jagód ,następnie przykryć całe jagody brzegiem ciasta ,uformować w koło i zakładać do środka bo jednym pasku (paski powinny dostawać się ,aż pod spód bułki ).
Bułki ułożyć na natłuszczonej blaszce ,posmarować trzecim jajkiem i obficie posypać grubym cukrem,jeszcze raz odstawić do wyrośnięcia .
Piec w temp.180 do 30-35 min.