1. podgrzej piekarnik do temp. 200 stopni. Utrzyj masło z cukrem na puszystą masę, po czym dodaj do niej po kolei jajka i dobrze wymieszaj. Wsyp także cukier waniliowy.
2. Połącz mąkę z kakao, proszkiem do pieczenia i solą, a następnie dodawaj do mieszaniny na zmianę masę jajeczną oraz mleko. Wstaw ciasto do lodówki na mnij więcej 30 minut.
3. Uformuj z ciasta 60 kopczyków wielkości orzecha włoskiego na blasze wyłożonej papierem do pieczenia, zachowując między nimi spore odstępy.
4. Piecz ciastka przez 10 minut, a potem pozostaw do ostygnięcia.
5. Przygotuj krem według instrukcji na opakowaniu. Utrzyj masło z cukrem pudrem, kremem i miodem na gęstą masę, można dodać trochę barwnika spożywczego niebieskiego.
6. Połącz ciastka, przekładając je nadzieniem. Do m0omentu podania przechowuj deser w lodówce.