Pierś pokroić w kostkę, zrobić marynatę z sosu jasnego, oleju sezamowego, ostrygowego, wódki, czosnku posiekanego drobno i mąki ziemniaczanej. Wymieszać włożyć kurczaka i odstawić na min. 30 minut. Grzyby zalać gorąca woda potem ugotować przez 2 minut. Makaron zalać wrzątkiem wg przepisu na opakowaniu, jak zmięknie odlać wodę. Na bardzo gorący tłuszcz wrzucić kurczaka z marynata, przesmażyć szybko ok 3 minut. Zdjąć z patelni. Dać ponownie łyżkę oleju, rozgrzać mocno patelnię i wrzucić pokrojona kapustę pekińską, marchewkę, pokrojone grzyby mun i smażyć ok 3 minut razem. Dodać mięso i makaron wymieszać, dodać pokrojona drobno dymkę, Dodać 2 łyżki oleju sezamowego i sosu sojowego jasnego i ciemnego, wymieszać. Smażyć razem ok 1 minuty. Na talerzu posypać kolendra.