Żeberka umyć, osuszyć papierowym ręcznikiem i podzielić na porcje. Wymieszać razem: sos sojowy, sok z cytryny, sos chilli, ocet winny, miód, olej, przyprawę do żeberek i pieczeni, paprykę, czosnek, chilli, sól i pieprz. Żeberka przełożyć do pojemnika, zalać marynatą, przykryć i włożyć do lodówki na kilka godzin (najlepiej na całą noc). Cebulę posiekać, czosnek przecisnąć przez praskę. Jeden koniec rękawa spiąć zaczepem.Żeberka włożyć do rękawa, dodać cebulę, czosnek, pozostałą marynatę i spiąć drugi koniec zaczepem. Rękaw ostrożnie położyć na blaszce i piec przez 70 minut w temperaturze 180 stopni. Blaszkę wyjąć z piekarnika,rozciąć rękaw i ostrożnie wyjąć zawartość. Blaszkę włożyć jeszcze do piekarnika i piec około 15 minut, aż żeberka się zrumienią. Żeberka wyjąć na półmisek. Sos zlać do rondla i zagotować. Mąkę wymieszać z wodą,wlać do sosu i zagotować. Ja podałam żeberka z ciap kapustą, polaną sosem. Smacznego!