Ziemniaki , cebulę i czosnek obieramy,trzemy na tarce do ziemniaków.Dodajemy jajka,sól , pieprz i drobno posiekana pietruszkę,oraz mąkę dokładnie mieszamy wszystko.Na rozgrzany tłuszcz kładziemy porcje ciasta i lekko spłaszczamy,placki smażymy z obu stron na złoty kolor. Myję mięsko i osuszam recznikiem papierowym.Papryki i pomodory równiez myję,z pomidorka sciągam skórki i kroję wszystko w kostke w łącznie z mięsem.Pieczarki obieram kroje w paski.Cebulke i czosnek obieram i drobno siekam.W rondlu rozpuszczam margarynę i wkładam mieso na rozgrzany tłuszcz.Posypuje papryka słodka,sola i troszke pieprzem.(mieszam od czasu do czasu) Gdy miesko zaczyna robic sie na złoty kolor dorzucam posiekany czosnek wraz cebulką (mieszam) wszystko smaże do zezłocenia sie cebuli i czosnku.Po tym czasie zalewam gorąca woda,wrzucam pokrojone wszystkie warzywa + dwie kostki mięsne. Gotuję wszystko 20 minut. Po upływie 20 min. mieszam mąkę z wodą energicznie mieszając żeby mi sie kluchy nie porobiły. Zalewam wywar i sosik gotowy. Na talerz układam placka,polewam gulaszem i przykrywam następnym plackiem.Posypuje natką i podaję 🙂 SMACZNEGO 🙂