Pierś z kurczaka umyć i pokroić w kostkę. Obtoczyć w odrobinie pieprzu i soli. Przygotować warzywa: cebule pokroić w małą kostkę, cukinię przekroić na ćwiartki i nożem wykroić nasiona, następnie ćwiartki przekroić wzdłuż na pół i pokroić w słupki.
Na garnku rozgrzać 4 łyżki oliwy i wrzucić do niego warzywa, dodać łyżeczkę kopru włoskiego i smażyć 3 minuty.
Na patelnię wylać 2 łyżki oliwy, dodać łyżeczkę garam masala i łyżeczkę pieprzu cayenne, zamieszać, rozgrzać i dodać kurczaka. Kurczaka dodawać poracjami tak, aby cały obtoczył się w przyprawach, następnie dodać odsączone oliwki.
Usmażonego kurczaka przełożyć do garnka z warzywami i dusić 10 minut.
Podawać z ryżem.