Biszkopt upiec z podanych składników, w temp. 200* przez 45 minut. Ciasto podzielić na 3 krążki, nasączyć dowolnym płynem. Karmel i margarynę podgrzewamy, aż składniki się dobrze rozpuszczą. Zdejmujemy z gazu, szybko ucieramy na jednolitą masę i wykładamy na tort. Śmietanę ubijamy i dodajemy śnieżkę w proszku i wykładamy połowę na ostudzony karmel, przykrywamy plackiem biszkoptowym. Drugą połowę masy wykładamy na środkowy płat i wstawiamy do lodówki. Rozpuszczamy galaretkę i tężejącą wylewamy na śmietanową masę,a gdy zacznie się ścinać przykrywamy ostatnim plackiem tortu. Schładzamy dobrze i wycinamy pożądany kształt. Pianki rozpuszczamy w kąpieli wodnej z 3 łyżkami wody, przekładamy do miski, stopniowo dodajemy cukier puder, aż masa zacznie gęstnieć, ale jeszcze będzie lepka. Rozwałkowujemy na naoliwionym blacie. Masę przekładamy na obsmarowany kremem, lub dżemem tort i lekko dociskamy. Zdobimy w/g własnego upodobania i schładzamy w lodówce. Smacznego.