Biszkopty posmarować powidłami i złożyć po dwa, posklejane biszkopty ułożyć na wysmarowanej tłuszczem blaszce (tej w której będziemy piec ciasto).
Ciasto:
Jajka ubić z cukrem,dodać mleko,wodę i mąkę wymieszaną z kakao i proszkiem do pieczenia na koniec dodać rozpuszczoną margarynę, utrzeć gładkie ciasto i zalać nim biszkopty.
Piec w temp.180st około 30min.
Krem:
Odlać cały sok z brzoskwiń i zagotować z cukrem, budyń rozmieszać z mąką w 1 szklance wody, wlać to do gotującego się soku i ugotować jak budyń, ostudzić i utrzeć z margaryną na gładki krem.
Upieczone i ostudzone ciasto dobrze nasączyć kawą, posmarować całym kremem i na kremie ułożyć pokrojone brzoskwinie, zalać gęstniejącymi galaretkami np. truskawkowymi, odstawić do zastygnięcia.