Pieczarki i cebule kroimy w kostke.Cebule szklimy na odrobinie oleju,dodajemy pokrojone pieczarki,doprawiamy sola,pieprzem i oregano.Smazymy do odparowania soku z pieczarek. Ser zolty scieramy.Mieszamy go z przestudzonym farszem. Do miseczki kruszymy drozdze,zalewamy 1/2 szklanki letniego mleka i dodajemy lyzeczke cukru.Margaryne rozpuszczamy w rondelku.Kiedy drozdze zaczna pracowac wlewamy je do letniej margaryny i dodajemy 2 jajka,mieszamy.Stopniowo, caly czas mieszajac drewniana lyzka, dodajemy make wymieszana ze szczypta soli.Nastepnie kiedy ciasto zgestnieje wyrabiamy je rekoma,podsypujemy maka i rozwalkowujemy w ksztalt prostokata.Przecinamy na trzy pasy.Na kazdy z paskow nakladamy farsz,zwijamy i sklejamy.Paski przekrajamy w poprzek aby otrzymac paszteciki.Na blasze wylozonej papierem do pieczenia ukladamy paszteciki,smarujemy roztrzepanym bialkiem i posypujemy ziarnami sezamu.Pieczemy na zloty kolor ok 30 min w nagrzanym do 180 stopni piekarniku.