podgrzej piekarnik do temp. 125 stopni. Przekrój pomidorki na połówki i ułóż je stroną cięcia do góry na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Posyp je solą brązowym cukrem oraz grubo zmielonym pieprzem i wstaw do piecyka. Piecz pomidorki ok. godzinę aż będą mocno wysuszone.Następnie ustaw temp. piekarnika na 225 stopni.Wymieszaj drożdże a dwoma rodzajami mąki, parmezanem, łyżeczką soli i cukrem.Dodaj 200 ml. ciepłej wody oraz 50 ml oliwy i zagnieć ciasto. Uformuj z niego kulę, wlep w nią 2 łyżki oliwy, po czym pozostaw na godzinę do wyrośnięcia. Podziel ciasto na dwie części rozwałkuj je na placki o średnicy 25 cm. Jeden z placków ułóż na posmarowanej resztą oliwy blasze i porozkładaj na nim połowę pomidorków i część pokrojonych cebulek. Przykryj placek drugim blatem sklej brzegi ciasta. Ponakłuwaj pizze widelcem i posyp ja z wierzchu reszta pomidorów, cebulkami oraz rozmarynem. Pozostaw do wyrośnięcia na ok. 30 minut. Skrop pizzę łyżką oliwy, posyp solą w płatkach, po czym piecz ok. 30 minut