Ja zrobiłam tak:
Karkówkę umyłam podzieliłam na 5 płatów i rozbiłam jak na kotlety.
W Każdy plaster porządnie wtrałam marynatę do mięsa wieprzowegoi czosnek granulowany.
Zawinełam w folie aluminiową i włożyłam na noc do lodówki żeby mięsko wchłoneło przyprawy.
Na drugi dzień wyciagnełam . Każdy plaster mięsa posmarowałam,musztarda i chrzanem.
Na to połozyłam słupki warzyw i cebulke czerwoną.
Mocno zawinełam w rulony i spiełam porządnie patyczkami do grilla.
Przełozyłam do naczynia żaroodpornego posypałam delikatnie papryką czerwona w proszku i posmarowałam olejem. Włożyłam do nagrzanego piekarnika do 180*C i piekłam 1h i 15 minut.(od czasu do czasu przekręcając)
Ja podałam z ziemniaczkami i ogóreczkiem 🙂
SMACZNEGO . . . . .