Zakręcony Wiosenny Łosoś :-)

Reklama

Opis przygotowania

Myjemy,osuszamy warzywa. Rzodkiewkę kroimy w kosteczke,szczypiorek i koperek siekamy.
W miseczce rozdrabniamy ser,dodajemy pokrojone warzywka zalewamy śmietaną i mieszamy.
Rozkładamy plastry łososia i na każdy kładziemy porcję twarożku i dekorujemy gałazkami kopru.
Zawijamy i gotowe 🙂

SMACZNEGO . . . .

Oczywiście ja rozłozyłam twarożek na 3 plastry razem żeby było grubiej tej wspaniałej rybki 😉

Składniki

  • Porcja na jedną osobę:
  • 3 plastry łosoś norweski
  • 100g twarożek chudy
  • 3-4 łyzki śmietana 18%
  • 4 rzodkiewki
  • 7 gałązki koper świeży (z tego 2-3 do dekoracji)
  • 4 łodygi szczypiorek
  • sól,pieprz (wg.uznania)

Podobne przepisy do Zakręcony Wiosenny Łosoś :-)