Wszystkie składniki ciasta utrzeć mikserem. Na rozgrzaną patelnię dać odrobinę tłuszczu, nalewać porcje ciasta i smażyć naleśniki.
Mięso opłukać, odsączyć i pokroić w małą kostkę. Na patelni rozgrzać margarynę, dodać do niej pokrojone mięso i posypać przyprawą do gyrosa (jeśli ktoś nie lubi na ostro to dać tylko 1/2 opakowania)
Całość smażyć aż mięso będzie miękkie.
Kapustę poszatkować ogórka obrać i razem z pomidorami pokroić w kostkę, kukurydzę odsączyć.
mięso, kapustę, ogórek, pomidory, kukurydzę majonez i keczup dokładni wymieszać. Doprawiając do smaku kucharkiem.
Na naleśniki nakładać porcje farszu gyrosowego i zwijać jak krokieta. Ułożyć na blaszce wyłożonej folią aluminiową i posypać startym żółtym serem. Zapiekać około 10-15 minut. Przed podaniem polać po wierzchu keczupem.