Masło wcześniej zamrozić.Zetrzeć na grubej tarce jarzynowej.Dodać pozostałe składniki i szybko zagnieść ciasto.Włożyć do torebki na mrożonki i wstawić do zamrażarki na minimum godzinę.
Foremki do babeczek posmarować cienko masłem.
Ciasto Wałkować na stolnicy na grubość ok.3 mm i wylepiać nim foremki.Piec ok.15 minut w nagrzanym do 200 stopni piekarniku.Wystudzić i ostrożnie wyjąć z foremek.
Wiśnie osączyć z syropu.Galaretkę rozpuścić w 0,5 szklanki gorącej wody
,wymieszać dokładnie z wiśniami.Wstawić do lodówki.
Gdy zacznie tężeć nakładać na środek babeczek i znów włożyć całość do lodówki.
Krem przygotować wg.instrukcji na opakowaniu -miksując krem z zimnym mlekiem.Szprycą do dekoracji tortów napełnić babeczki kremem,posypać wiórkami czekoladowymi i wstawić do lodówki najlepiej na kilka godzin.